HORKA 2017-05-24T21:16:35+02:00

HORKAhorka logo

HORKA is een leverancier van producten voor ruiter en paard. Het Nederlandse familiebedrijf, opgericht in 1956, opereert al jaren in de ruitersportbranche en heeft in de jaren veel kennis opgedaan. HORKA ontwikkelt en levert producten die worden verkocht via ruitersportwinkels en webshops over de hele wereld.

HORKA staat voor plezier tussen mens en paard. Dit wordt uitgedrukt in ‘The natural feeling’. De producten hebben een juiste prijs- en kwaliteitsverhouding. Dat maakt de ruitersport toegankelijk te maken voor een zo groot mogelijke groep ruiters. Plezier in de ruitersport staat voorop, daarom besteedt HORKA veel aandacht aan kwaliteit- en veiligheidseisen, prettige pasvorm en draagcomfort. Naast kwaliteitseisen volgt HORKA de laatste trends op sportgebied. Deze trends past HORKA toe in de ‘fashion collecties’ die twee keer per jaar uitkomen. De ‘fashion collecties’ zorgen er voor dat jij en je pony of paard helemaal in stijl voor de dag kunnen komen.

HORKA ondersteunt en stimuleert graag de wedstrijdsport voor jonge ruiters. Tezamen met mede-initiatiefnemer PC Lierderholthuis is de HORKA CUP in leven geroepen, waarvoor HORKA mooie prijzen beschikbaar stelt.

Voor meer informatie over HORKA surf je naar www.horka.com