HORKA 2023-03-14T11:59:44+01:00

Met meer dan 60 jaar ervaring inspireert het Nederlandse familiebedrijf HORKA paardensportliefhebbers over de hele wereld met producten voor ruiter en paard. HORKA heeft veel kennis en ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van hippische producten. Door samenwerkingen met organisaties als de KNHS en professionals als de familie van Silfhout kunnen ervaringen met bestaande ruitersportproducten worden omgezet in nieuwe, innovatieve ideeën en producten.

HORKA is er voor alle ruiters, jong en oud, recreatief of juist prestatiegericht, maar ook voor iedereen die van het outdoor leven houdt en er graag op uit trekt. Onze producten sluiten aan op de wensen en behoeften van deze liefhebbers en hebben geresulteerd in een breed assortiment aan ruitersportartikelen en outdoor producten.

HORKA ondersteunt en stimuleert graag de wedstrijdsport voor jonge ruiters. Tezamen met mede-initiatiefnemer PC Lierderholthuis is de HORKA CUP in leven geroepen, waarvoor HORKA mooie prijzen beschikbaar stelt.

Voor meer informatie over HORKA surf je naar www.horka.com