HORKA CUP 2022-06-04T21:29:06+02:00

HORKA CUP

De HORKA CUP is een springcompetitie voor ponyruiters in de hoogte 70cm tot en met 1.30m in de categorie C, D en E. De HORKA CUP is een initiatief van PSV Lierderholthuis. De sponsor van de HORKA CUP is HORKA. HORKA is een bekende leverancier van ruitersportartikelen. De finale van de HORKA CUP vindt plaats op zaterdag 3 september in Zwolle.

Voor de finale van de HORKA CUP zijn er 5 gratis wildcards beschikbaar. De combinaties met de meeste stemmen op zijn of haar foto krijgt een gratis wildcard voor de finale! Klik hier om je foto te uploaden en kans te maken op de wildcard voor de finale.

PRIJZEN FINALE HORKA CUP

🏆Overall prijzen finale🏆

1e prijs: HORKA hindernis. Stijlsprong bestaande uit: 2 staanders, 4 balken en 8 springcups
2e prijs: Prijzenpakket van HORKA
3e prijs: Prijzenpakket van HORKA 

MINI HORKA CUP

Ook dit jaar is de Mini HORKA CUP voor A/B pony’s. Op vrijdag 2 september vanaf ca. 16.00 uur vindt de finale plaats op het mooie evenementen terrein ‘Manege Zwolle’ te Zwolle. 

In de finale mogen alle deelnemers uit de categorie A/B (50, 60 en 70 cm) tegen elkaar te strijden om mooie productprijzen. De finale wordt aansluitend verreden aan het klassieke parcours. 

Finaleprijzen HORKA MINI CUP
1e prijs: Volgt nog
2e prijs: Volgt nog
3e prijs: Volgt nog

Extra prijzen voor de overall winnaars

Maak kans op één van de supergave overall prijzen.

Als hoofdprijs staat er een HORKA hindernis op het spel. Deze hindernis bestaat uit 2 vleugels, 4 balken en 1 plank. De hindernis is gemaakt van duurzaam aluminium.

Voor de 2e en 3e overall prijs is het nog niet bekend wat de winnaars ontvangen!