HORKA CUP 2019-04-24T08:54:06+02:00

HORKA CUP

De HORKA CUP is een springcompetitie voor ponyruiters in de klasse B t/m ZZ in de categorie C, D en E. De HORKA CUP is een initiatief van PSV Lierderholthuis. De sponsor van de HORKA CUP is HORKA. HORKA is een bekende leverancier van ruitersportartikelen. Samen met de organisaties van de selectiewedstrijden worden er 8 selectiewedstrijden georganiseerd in de maanden april, mei, juni en juli. De selectiewedstrijden vinden dit jaar plaats in Wierden, Averlo, Nieuwleusen, Hattem, De Wijk, Nunspeet, Barchem en Zwolle. De finale van de HORKA CUP vindt plaats na de laatste selectiewedstrijd op zaterdag 13 juli in Zwolle. Alle prijswinnaars van de selectiewedstrijden ontvangen een uitnodiging voor de finale.

Voor de finale van de HORKA CUP zijn er 5 gratis wildcards beschikbaar. De combinatie met de meeste stemmen op zijn of haar foto krijgt een gratis wildcard voor de finale! Klik hier om je foto te uploaden en kans te maken op de wildcard voor de finale.

PRIJZEN FINALE HORKA CUP

Finale prijzen per klasse
1e prijs: €100,- & HORKA CUP statiedeken, HORKA CUP zadeldek, KNHS-HORKA vest & HORKA baseballcap
2e prijs: €75,- & HORKA CUP statiedeken, HORKA CUP zadeldek, HORKA Halsterset & HORKA baseballcap
3e prijs: € 50,– & HORKA CUP statiedeken & HORKA halsterset & HORKA baseballcap
4e prijs: € 25,- & HORKA halsterset
Volgprijzen: voerschep met snoep


Overall prijzen finale
1e prijs: HORKA hindernis. Stijlsprong bestaande uit: 2 staanders, 4 balken en 8 springcups
2e prijs: HORKA Sport tech set, bestaande uit: vliegenmuts, halsterset, zadeldek, stijgbeugel oranje, uitrijdeken.
3e prijs: Training van Jordy Wilken

MINI HORKA CUP

Ook dit jaar is de Mini HORKA CUP voor A/B pony’s, klasse B en L. Op zaterdag 13 juli vindt zowel de selectie als de finale plaats op het mooie evenementen terrein ‘Manege Zwolle’ te Zwolle.

In de finale komen alle prijswinnaars uit de categorie A/B, klasse B en L, terug om tegen elkaar te strijden om mooie productprijzen. Deze finale zal verreden worden voorafgaand aan de categoriën C/D/E.

Finaleprijzen HORKA MINI CUP
1e prijs: HORKA CUP statiedeken, HORKA CUP zadeldek, KNHS-HORKA vest, HORKA baseballcap
2e prijs: HORKA CUP statiedeken, HORKA CUP zadeldek, HORKA baseballcap
3e prijs: HORKA CUP statiedeken, HORKA halster set
4e prijs: HORKA emmer, voerschep & snoep
Volgprijzen: HORKA voerschep met snoep

Extra prijzen voor de overall winnaars

Maak kans op één van de supergave overall prijzen.

Als hoofdprijs staat er een HORKA hindernis op het spel. Deze hindernis bestaat uit 2 vleugels, 4 balken en 1 plank. De hindernis is gemaakt van duurzaam aluminium.

De 2eprijs is een HORKA Sport Tech set voor jouw pony. De set bestaat uit een halsterset, vliegenmuts, zadeldek, uitrijdeken en stijgbeugels. Dit is de gloednieuwe set uit de nieuwste zomercollectie van HORKA! De stijgbeugels hebben een super goede grip, het zadeldek zorgt door de anti slip strepen voor een stevige ligging van het zadel en de uitrijdeken kun je omkeren en is in oranje of zwart te dragen.

Voor de derde prijs stelt HORKA een training van spring & eventing talent Jordy Wilken. Een begrip in de omgeving die les heeft gehad van de top van de wereld. Kijk voor meer info https://www.jordywilken.com/