HORKA CUP 2019-06-06T14:03:30+02:00

HORKA CUP

De HORKA CUP is een springcompetitie voor ponyruiters in de klasse B t/m ZZ in de categorie C, D en E. De HORKA CUP is een initiatief van PSV Lierderholthuis. De sponsor van de HORKA CUP is HORKA. HORKA is een bekende leverancier van ruitersportartikelen. Samen met de organisaties van de selectiewedstrijden worden er 8 selectiewedstrijden georganiseerd in de maanden april, mei, juni en juli. De selectiewedstrijden vinden dit jaar plaats in Wierden, Averlo, Nieuwleusen, Hattem, De Wijk, Nunspeet, Barchem en Zwolle. De finale van de HORKA CUP vindt plaats na de laatste selectiewedstrijd op zaterdag 13 juli in Zwolle. Alle prijswinnaars van de selectiewedstrijden ontvangen een uitnodiging voor de finale.

Voor de finale van de HORKA CUP zijn er 5 gratis wildcards beschikbaar. De combinatie met de meeste stemmen op zijn of haar foto krijgt een gratis wildcard voor de finale! Klik hier om je foto te uploaden en kans te maken op de wildcard voor de finale.

PRIJZEN FINALE HORKA CUP

🏆Overall prijzen finale🏆

1e prijs: HORKA hindernis. Stijlsprong bestaande uit: 2 staanders, 4 balken en 8 springcups
2e prijs: HORKA Dutch Delight set
3e prijs: Training van Jordy Wilken eventing

MINI HORKA CUP

Ook dit jaar is de Mini HORKA CUP voor A/B pony’s, klasse B en L. Op zaterdag 13 juli vindt zowel de selectie als de finale plaats op het mooie evenementen terrein ‘Manege Zwolle’ te Zwolle.

In de finale komen alle prijswinnaars uit de categorie A/B, klasse B en L, terug om tegen elkaar te strijden om mooie productprijzen. Deze finale zal verreden worden voorafgaand aan de categoriën C/D/E.

Finaleprijzen HORKA MINI CUP
1e prijs: HORKA CUP statiedeken, HORKA CUP zadeldek, KNHS-HORKA polo, HORKA shopper tas & HORKA baseballcap
2e prijs: HORKA CUP statiedeken, HORKA CUP zadeldek, KNHS-HORKA polo, HORKA shopper tas & HORKA baseballcap
3e prijs: HORKA CUP statiedeken, KNHS-HORKA polo, HORKA shopper tas & HORKA baseballcap
volgprijzen: HORKA emmer met snoep

Extra prijzen voor de overall winnaars

Maak kans op één van de supergave overall prijzen.

Als hoofdprijs staat er een HORKA hindernis op het spel. Deze hindernis bestaat uit 2 vleugels, 4 balken en 1 plank. De hindernis is gemaakt van duurzaam aluminium.

De 2eprijs is een HORKA Dutch Delight set  voor jouw pony. De set bestaat uit een halsterset, vliegenmuts & zadeldek. Dit is een set uit de zomercollectie van HORKA!

Voor de derde prijs stelt HORKA een training van spring & eventing talent Jordy Wilken. Een begrip in de omgeving die les heeft gehad van de top van de wereld. Kijk voor meer info https://www.jordywilken.com/