Extra prijs: compleet HORKA springzadel!

nieuwsVoor de HORKA CUP 2016 stelt HORKA een compleet Farao springzadel beschikbaar. De combinatie met de minste fouten én snelste tijd in de finale op 9 juli in Heino, gaat naar huis met dit zadel. Zadelpasser Rosemarie Jansen van Zadeladvies Oost-Nederland komt bij de winnaar langs om het zadel passend te maken. Een tweede consult zal na ongeveer 2 maanden rijden plaatsvinden.

Om het plaatje compleet te maken krijgt de winnaar naast het HORKA Farao zadel ook beugelriemen, stijgbeugels, zadeldek en singel!

 

HORKA springzadel Farao

HORKA brengt sinds kort het luxe springzadel Farao op de markt. De Farao is uitgevoerd in luxueus doublé leder voor soft touch, comfort en extra grip. Doublé leder houdt in dat het zadel naast de eerste sterke leder laag bestaat uit een extra opgestikt dunner deel leder dat extra zacht is. Het bovenste deel leder is wat stroever wat zorgt voor extra grip. Daarnaast ziet het er ook nog eens mooi uit en voelt heerlijk zacht.

Het HORKA Farao springzadel voorzien van een teruggesneden kamer wat zorgt voor vrijheid rondom de schoft. Een ruim tussenkanaal zorgt voor vrije beweging van de ruggenwervel. Een vrij vlakke zit voor behoud van bewegingsvrijheid van de ruiter tijdens de sprong. De dijbeen wrongen zorgen voor extra grip in het zadel, maar zonder te blokkeren. De medium gevulde kussens zijn opgevuld met synthetisch wol.

2017-05-24T21:16:36+02:00